Gina Pistol, spectacol pe tocuri! Din două mișcări, blondina i-a ”nenorocit” pe bărbații care erau prin preajmă

+5 click pentru
galerie

Vedeta de la ”Chefi la cuțite” este, cu siguranță, o apariție care nu poate fi ignorată, vreo secundă, atunci când este în public. Iar așa s-a întâmplat și zilele trecute când focoasa Gina Pistol a ajuns într-o zonă populată ”excesiv” de bărbați.

Mai exact, paparazzii Spynews.ro au surprins-o, zilele trecute, pe Gina Pistol pe când, îmbrăcată atât cât este nevoie pentru ca simțurile unui bărbat să o ia razna, făcea furori la unul dintre saloanele auto-moto care au avut loc în București. Astfel, după ce și-a cumpărat o cafea, Gina Pistol, purtând o pereche de pantaloni scurți care îi puneau de minune în valoare picioarele perfecte, cu o pereche de bocanci cu toc, a mers la salonul cu pricina. Iar de cum a ajuns în dreptul intrării, bărbații au părut să nu se mai poată controla.

 Astfel, paznicul de la intrare, de cum a văzut-o a început să îi arate blondinei mușchii supradimensionați, încercând astfel să o impresioneze, Gina preferând însă, în locul unei replici acide, să îi zâmbească.
Apoi, ca prin minune, Gina a fost ”salvată” de un copilaș care, probabil îndemnat de tatăl lui, un ins mai timid, i-a cerut să se fotografieze împreună, lucru pe care, așa cum era de așteptat, frumoas aprezentatoare a emisiunii ”Chefi la Cuțite” de la Antena1 l-a făcut cu mare plăcere.
Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980. Înainte să devină persoană publică, vedeta tv a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, după care a venit în Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive. Gina Pistol a lucrat şi la un magazin renumit de haine plasat într-un mall din Capitală. După această etapă, blonda a început să lucreze în televiziune.Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc şi Alin Cocoş. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy.  În prezent, ea prezintă emisiunea "Chefi la cuţite".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro