Gina Pistol transformă cumpărăturile într-un show! Cum i-a făcut pe bărbați să uite de listele făcute de neveste, la supermarket / Video paparazzi

Gina Pistol, o femeie atrăgătoare. © Facebook

Gina Pistol este, fără îndoială, una dintre cele mai atrăgătoare femei din România. Orice apariţie a ei în public nu poate trece neobservată. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când vedeta şi-a făcut simţită prezenţa într-un supermarket.

În momentul în care Gina Pistol a intrat în magazin, bărbaţii aflaţi la cumpărături au uitat de listele făcute de neveste. Îmbrăcată sumar, bluză, pantaloni scurţi şi papuci, vedeta i-a pus pe jar pe reprezentanţii sexului tare, printre care şi paparazzii Spynews.ro. Impasibilă, diva şi-a văzut de shopping. Gina a zăbovit minute bune în zona în care se aflau expuse fructele şi legumele. Apoi, celebra femeie a mers la raionul cu lactate.

După ce a umplut un coş, vedeta s-a îndreptat spre zona caselor de marcat. După ce a achitat tot ceea ce a cumpărat, Gina Pistol s-a îndreptat spre locul în care îşi lăsase maşina. Fără să piardă prea mult timp, superba femeie şi-a aşezat produsele în autoturism şi a plecat acasă.

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980. Înainte să devină persoană publică, vedeta TV a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, după care a venit în Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive. Gina Pistol a fost angajată şi la un magazin renumit de haine plasat într-un mall din Capitală. După această etapă, blonda a început să lucreze în televiziune.Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care Codin Maticiuc şi Alin Cocoş. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy.  În prezent, ea prezintă emisiunea "Chefi la cuţite".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro