Glicemia, o problemă? Nu şi pentru un fotbalist de echipa naţională! PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Medicii spun că oamenii ar trebui să evite consumul de dulciuri. Cu toate acestea, un fotbalist de top de la noi nu ţine cont de sfaturile doctorilor. Paparazzii Spynews.ro l-au prins în plină “acţiune”.

După ce a făcut carieră la Steaua şi a îmbrăcat tricoul echipei naţionale, Iulian Miu îşi permite acum, la 41 de ani, să îşi satisfacă orice poftă. Deşi este poreclit “Ceapă”, fostul fundaş nu se mai poate stăpâni, atunci când vine vorba despre dulciuri.

În urmă cu câteva zile, Miu a mers la un mall din Capitală, alături de soţia sa şi de câţiva prieteni. Aceştia s-au oprit la o cofetărie. “Ceapă” a stat de vorbă cu cei dragi şi a butonat de zor telefonul mobil. Când ospătarul i-a adus prăjitura pe care a comandat-o, Miu a lăsat totul baltă. Dominat de o poftă teribilă, fostul fotbalist s-a pus serios pe mâncat. El a mai discutat cu nevasta şi cu amicii, doar după ce a dat gata toată prăjitura.

Ca fotbalist, Iulian Miu a evoluat pe postul de fundaş stânga. În cariera sa, “Ceapă” a jucat pentru Progresul Bucureşti, Foresta Fălticeni, Steaua, FCM Bacău, Bursaspor, UTA şi Concordia Chiajna. Miu a îmbrăcat tricoul echipei naţionale de opt ori.

Pe plan personal, Iulian Miu este căsătorit cu Mihaela Dinu, un superb fotomodel. Cei doi şi-au unit destinele în 2015, iar peste 200 de persoane le-au fost alături la marele eveniment. Înainte de a deveni soţ şi soţie, Iulian şi Mihaela s-au iubit timp de patru ani. Ea este mai tânără cu 16 ani decât fostul fotbalist.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro