Grea e viaţa fără nevastă! Cum se descurcă Marcel Toader de când Maria Constantin l-a părăsit / VIDEO PAPARAZZI

+6 click pentru
galerie

Marcel Toader, unul dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din România. © Facebook

„Viaţa merge înainte”, aşa pare să-şi spună Marcel Toader după despărţirea de Maria Constantin. Totuşi, de când s-a separat de soţie, celebrul om de afaceri întâmpină dificultăţi. Rămas singur, bărbatul încearcă să se descurce aşa cum poate.

Ruptura de Maria Constabntin şi-a lăsat adânc amprenta în viaţa lui Marcel Toader. În urmă cu câteva zile, bărbatul a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se afla pe o stradă din Capitală. Acesta a oferit câteva momente memorabile.

Îmbrăcat la costum, precum un adevărat domn, Toader a impresionat din start. Numai că, după ce a coborât din autoturismul său, fostul rugbyst a întâmpint probleme.

Şiretul unuia dintre pantofi i s-a desfăcut, aşa că, neavînd altă variantă, Marcel Toader a fost nevoit să rezolve problema. El şi-a ridicat piciorul drept şi l-a pus pe un stâlp instalat pe trotuar. Ghinion! Când credea că a scăpat de necaz, şiretul afaceristului s-a desfăcut din nou. De această dată, Marcel Toader şi-a sprijinit piciorul pe una dintre roţile maşinii sale.

De această dată, celebrul bărbat a reuşit să lege şiretul aşa cum trebuie. După ce a izbutit acest lucru, Marcel Toader s-a îndreptat spre un fast-food din apropiere. După câteva minute, omul a părăsit restaurantul cu o pungă plină cu mâncare.

Ştim, Maria Constantin nu e vreo gospodină desăvârşită, dar probabil că, măcar din când în când, îi făcea mâncare lui Marcel Toader. Aşa, fără ea, acesta trebuie să se descurce pe cont propriu. De la fast-food, mulţumit de cumpărăturile pe care le-a făcut, Marcel Toader s-a îndreptat spre locuinţa sa.

Citeşte şi: Laurette, nevastă de vis! Ce face modelul de ciocolată cât timp soțul ei e la pușcărie

Citeşte şi: De la vreme i se trage! Cum se comportă Florin Busuioc atunci când nu apare la TV / VIDEO PAPARAZZI

Marcel Toader şi Maria Constantin ş-au căsătorit în luna septembrie a anului 2015, după mai bine de doi ani de relaţie. Părinţii spirituali ai celor doi au fost, nimeni alţi, decât Silviu Prigoană şi actuala soţie Mihaela. În vârstă de 30 de ani, Maria Constantin are un băiat din primul mariaj.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro