Imagini rare cu un artist celebru de la noi. Toţi trecătorii au întors capul după el. Cum a ieşit îmbrăcat pe strada, ziua în amiaza mare / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Este unul dintre cei mai mari artişti ai României şi nu pierde nicio ocazie să ne uimească. Aşa s-a întâmplat şi acum, când paparazzii Spynews l-au surprins într-o ipostază inedită. La cine ne referim mai exact, dar şi ce a făcut marele artist în văzul tuturor vă spunem imediat.

Ei bine, zilele trecute, paparazzii Spynews l-au surprins pe nimeni altul decât pe Grigore Leşe pe străzile Capitalei. Artistul a atras atenţia prin ţinuta sa, iar toţi trecătorii au întors privirea după el.

Grigore Leşe, unul dintre cei mai mari interpreţi de muzică tradiţională românească din zona Ţării Lăpuşului, este foarte mândru de straiele sale populare. Într-atât de mândru încât acesta a ales să se îmbrace în port tradiţional chiar şi pe stradă.

Chiar dacă la concerte, spectacole sau în emisiuni toţi artiştii de muzică populară şi tradiţională merg în costumele reprezentative zonelor din care fac parte, ei bine, Grigore Leşe a ales să-l poarte chiar şi pe stradă. 

O bucurie am putea spune pentru cei care l-au văzut. Grigore Leşe a mers liniştit, destul de gânditor, nepărând că se grăbeşte într-un anumit loc. Ba chiar, la un moment dat, s-a oprit pentru a citi de pe un afiş date cu privire la un spectacol. Ce să mai, fie că vorbim de scenă sau de viaţa de zi cu zi este clar că Grigiore Leşe este mândru de portul tradiţional pe care îl poartă negreşit, iar noi nu putem decât să admirăm dragostea lui pentru locurile natale şi pentru tradiţiile româneşti.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro