„Hop, Eroina!” Hop, atenţia! Cum şi-a „pierdut” boss-ul lui Carla's Dreams bolidul de 200.000 de euro / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

„Hop, Eroina!” Hop, atenţia! Cum şi-a „pierdut” boss-ul lui Carla's Dreams bolidul de 200.000 de euro / VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

Boss-ul lui Carla's Dreams, Lucian Gîtiţă, a fost protagonistul unor scene de senzaţie, surprinse de paparazzii Spynews.ro! Managerul a reuşit să-şi "piardă" bolidul de lux, seara, pentru că stătea cu nasul în telefon! Na, poftim! Să nu mai spună nimeni că doar copiii sunt "vrăjiţi" de tehnologie... 

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Lucian Gîtiţă seara, în faţa unui magazin de trabucuri din zona bună a Capitalei. Până aici, nimic neobişnuit. Ce a urmat însă, nu lasă loc de interpretări. "Sedus" de telefonul mobil, <boss-ul de la Global Records> a plecat în căutarea bolidului de 200.000 de euro pe care îl deţine. 

A făcut slalom printre maşini, desigur, tot cu ochii în telefonul mobil. Sub privirile paparazilor Spynews.ro, Lucian Gîtiţă a trecut şi de bolidul său. S-a oprit cu spatele la bolid, s-a uitat din nou în telefon şi a scos brelocul de la autoturism. Practic, s-a aflat la un buton distanţă de a-şi găsi "averea". Da, da, şi-a dat seama într-un final că stă cu spatele la bolidul de 200.000 de euro!

Apoi, Lucian Gîtiţă s-a urcat la volan şi a pornit la drum. Sperăm că, de data aceasta, fără nasul în telefonul mobil. :)

Lucian Gîtiţă a intrat în topul Forbes 

În urmă cu câţiva ani, ziarele titrau "Lucian Gîtiţă - milionar la 30 de ani". Ei bine, trebuie să recunoaştem... Nu e ceva ce reuşeşte toată lumea sa facă! Lucian Gîtiţă a fost inclus de revista Forbes în rândul tinerilor de succes din România care au făcut avere înainte de a ajunge la vârsta de 30 de ani. A început să facă bani încă de la 18 ani, iar acum se bucură de o viaţă lipsită de griji din punct de vedere financiar. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro