VIDEO PAPARAZZI / Horia Tecău şi-a adus iubita celebră în România! Avem primele imagini cu cei doi amorezi, în ipostaze tandre

+2 click pentru
galerie

Un învingător pe terenul de tenis, învingător şi în afara lui! Horia Tecău este extrem de mândru de noua sa cucerire, modelul brazilian Natalia Borges, alături de care a luat la pas ţara. După ce au fost surprinşi, zilele trecute, pe străzile Sibiului, cei doi "porumbei" au luat de data aceasta drumul Clujului!

Horia Tecău şi frumoasa braziliancă Natalia Borges şi-au oficializat relaţia, curând, pe conturile personale de socializare, iar acum au ajuns în punctul în care sunt "disperaţi" unul după atenţia ceiluilalt, semn că dragostea pluteşte în jurul celor doi. După Sibiu, Horia Tecău şi-a dus iubita la un cunoscut festival de muzică din Cluj, acolo unde s-au bucurat de spectacol şi au petrecut alături de mai mulţi prieteni.

Nu s-au mai chinuit să se ascundă de ochii curioşilor. Horia a ţinut-o strâns de mână pe Natalia şi i-a zâmbit sincer şi plin de pasiune. Pentru Horia Tecău, urmează o perioadă în care îşi începe pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, acolo unde ţinteşte o nouă medalie, iar pentru a-şi atinge potenţialul maxim, jucătorul român are nevoie de "linişte" pe toate planurile.

Cine este Natalia Borges? 

Brazilianca Natalia Borges este un model brazilian, în vârstă de 32 de ani, care a cochetat în trecut şi cu actoria, frumuseţea ei fiind una răpitoare. Chiar dacă este o persoană discretă, ce nu epatează cu viaţa sa privată, Natalia Borges a mai avut câteva relaţii notabile, cea mai de răsunet fiind cea cu antreprenorul american Michael Satsky, un specialist pe piaţa criptomonedelor, cu care a fost şi logodită.

M.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro