I se spune „Împăratul” şi ca el nu mai e altul! Cine are grijă de Mircea Lucescu când soţia nu se află prin preajmă / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

„Il Luce” e duce! Mircea Lucescu e în centrul atenţiei în orice circumstanţe! Sub privirile paparazilor Spynews.ro şi departe de cele ale soţiei, Mircea Lucescu a fost protagonistul unor scene de senzaţie. Cine are grijă de el, când doamna Lucescu nu e prin preajmă? Ei bine... 

Recent, Mircea Lucescu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în vizită la un centru comercial din Capitală. „Il Luce”, soţia sa şi alte două persoane, într-o zi numai bună de cumpărături, ar spune unii. Până acolo însă, mai avem ceva de discutat... 

Ajunşi în dreptul centrului comercial, Mircea Lucescu, soţia sa şi o apropiată s-au dat jos din autoturism. Cele două doamne au plecat înainte, nerăbdătoare să-şi "clătească" ochii cu produsele expuse în magazine, iar şoferul a rămas la volan pentru a parca maşina. Mai departe ce să vezi?! 

„Împăratul” şi-a dat seama că apariţia sa nu este fără de pată. Şi la propriu, şi la figurat! Aşa că, sub privirile paparazilor Spynews.ro, şoferul a sărit iute de la volan cu un şerveţel pentru a-l ajuta pe Mircea Lucescu să "lucească" la cumpărături. 

L-a ajutat să-şi cureţe haina şi apoi, au pornit împreună pe urmele celor două doamne. În interiorul mall-ului, soţii Lucescu s-au oprit în dreptul unui raion cu cărţi, unde au şi purtat o conversaţie. 

Cartea de vizită a lui Mircea Lucescu

Micea Lucescu le-a antrenat pe Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beşiktaş, şahtior Doneţk şi Zenit Sankt Petersburg.

„Împăratul” a avut cele mai importante performanţe la Şahtior Doneţk. Nu mai puţin de 22 de trofee câştigate cu gruparea ucraineană! Vorbim despre o Cupă UEFA (2009), 8 titluri în Ucraina, 6 Cupe ale Ucrainei și 7 Supercupe ale aceleaşi ţări.

Între anii 1981 şi 1986, Mircea Lucescu a fost selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, iar între 2017 şi 2019, „Il Luce” a pregătit prima reprezentativă a Turciei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro