VIDEO/ Ianis Zicu, dribling în magazinul cu jucării!

Fostul internaţional Ianis Zicu a atacat, vineri, rafturile cu jucării şi a marcat după o cursă lungă şi câteva...driblinguri.
Ziua de Sfântul Nicolae a fost la un pas să îl prindă nepregătit pe fotbalistul Ianis  Zicu. Sportivul fost surprins vineri seară, cu puţin timp înainte de închiderea programului, într-un magazin cu jucării dintr-un complex comercial din Capitală. Vizibil preocupat de misiunea grea pe care o avea de îndeplinit - aceea de a alege jucăria potrivită pentru copil -, Zicu s-a comportat ca pe gazon.
A dat o tură printre rafturi pentru a studia marfa şi s-a oprit preţ de câteva secunde în dreptul unor jucării frumos ambalate. Însă nu s-a arătat încântat de produsele respective, aşa că a făcut câteva fente printre ceilalţi clienţi, s-a strecurat pe un culoar către stânga şi s-a oprit brusc în faţa unei angajate. A "scanat" jucăriile etalate pe raft şi, după ce s-a sfătuit cu angajata respectivă, s-a hotărât. Cu mâinile în buzunare, Zicu i-a spus femeii să îi împacheteze frumos cutia, iar aceasta a plecat spre casa de marcat, cu fotbalistul pe urme. Odată finalizată operaţiunea "Cumpărături de Moş Nicolae", Zicu a plecat victorios cu sacoşa care a ajuns, sâmbătă, lângă ghetuţele copilului.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro