Îi prieşte burlăcia! Proaspăt divorţat, un artist celebru îşi face de cap cu alte femei în club! SPYNEWS are dovada!

A trecut printr-un divorţ dureros, însă pare că şi-a revenit destul de rapid. Burlac şi neliniştit, un artist de la noi şi-a făcut de cap într-un club de fiţe din Capitală, iar noi avem dovada!

Doru Todoruţ este fără doar şi poate unul dintre burlacii momentului. Aranjat şi cu bună dispoziţie, artistul a petrecut într-una din serile trecute în club, însă nu însoţit de prietenii lui. Compania lui a fost cu adevărat specială. Potrivit surselor noastre, bărbatul a fost însoţit nu de una, nici de două, ci de mai multe domnişoare care au încercat să îl anime puţin pe cântăreţul preferat.

Astfel, întreaga gaşcă s-a îndreptat spre bar, acolo unde au "devorat" câteva pahare de alcool, pentru încălzire.

Seara nu s-a încheiat însă aici. Domnişoarele extrem de distrate au dansat până în zori alături de celebrul artist, ba chiar Doru le cinstea cu câte un păhărel, pentru a-şi demonstra probabil generozitatea.

Este un tată model

Atunci când nu îşi face de cap prin cluburile de fiţe Doru Todoruţ este un tată model. Responsabil, atent şi grijuliu cu cele trei fete pe care le are din căsătoria cu Nicoleta. Solistul trupei Deepcentral nu ratează nicio ocazie pentru a-şi petrece timpul cu micuţele lui rămase în grija mamei, în urma divorţului. "Doar cu fetele mele umblu în parc. Încerc să fiu un tată bun, mă străduiesc, însă nu-mi iese mereu. Poate că, experienţa de învăţător m-a ajutat în creşterea lor", a mărturisit îndrăgitul artist.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro