Îi priește tinerelul! Cum a apărut Crina Matei, la mall / Video

+2 click pentru
galerie

Crina Matei este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Bogdan. Chiar dacă între cei doi este o diferenţă mare de vârstă, ei se iubesc pe zi ce trece, iar vedeta radiază de fericire lucru ce se vede clar din imaginile surprinse de paparazzi Spynews.ro.

Cu toate că gurile rele comenteză relaţia pe care o are cu Bogdan, Crina Matei radiază de iubire şi fericire şi asta se vede foarte clar cu ochiul liber. Lucru cert că relaţia cu tinerelul îi prieşte din plin vedetei. Nici atunci când iese la cumpăraturi blonda nu se poate dezlipi de tinerel, chiar dacă el nu este prezent cei doi vorbesc ore în şir la telefon. Recent, Crina Matei a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro într-un mall din Capitală, acolo unde cântăreaţa a ales să-şi petreacă câteva ore de relaxare. 
Cu toate că ea a fost suprinsă colindând singură magazinele centrului comercial, cântăreaţa avea partenerul lângă ea... prin telefon. Mai mult decât atât, actriţa nu a dorit să plece din mall fără să-i cumpere şi iubitului ceva. Aşa că, vedeta a zăbovit minute bune într-un magazin de încălţăminte acolo unde a studiat cu mare atenţie câteva perechi de ghete bărbăteşti. Cu toate că a luat la pas mai multe magazine în cautarea cadoului perfect, se pare că nimic nu a fost pe placul divei care a ieşit exact aşa cum a şi intrat, adică cu mâna goală. 
Crina Matei s-a născut pe 16 decembrie 1971, în Bucureşti. Ea este o actriţă şi cântăreaţă îndrăgită din România. A prezentat emisiunea "Cei mai frumoşi ani" de la Antena 1. Acest proiect a inspirat-o să scoată un album ce cuprinde melodiile fredonate în emisiune, iar "Din cei mai frumosi ani" este un concept original semnat Crina Matei şi Marius Mihalache, proiect ce a fost lansat pe piaţă în 2006. Acesta trăit o poveste de dragoste tumultoasă cu Marius Mihalache, care s-a sfârşit în 2009, după ce în presă ar fi apărut speculaţii că artista ar fi fost implicată într-o relaţie cu alt bărbat. În prezent, Crina Matei preferă să evite apariţiile publice alături de noul ei partener şi îşi doreşte să îl ţină departe de lumina reflectoarelor.
Crina Matei s-a despărţit de Bogdan Zamfir pe 18 octombrie, însă, la scurt timp după ce ei au făcut anunţul pe Facebook, s-au împăcat.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro