Ilie Dumitrescu, surprins într-o vizită secretă / Video paparazzi

+3 click pentru
galerie

Ilie Dumitrescu, surprins într-o vizită secretă / Video paparazzi © Facebook

Unul dintre starurile „Generaţiei de Aur” ce face ravagii printre reprezentantele sexului frumos a fost surprins într-o situaţie mai puţin obişnuită. Mai exact, în miez de noapte, Ilie Dumitrescu s-a dus într-o vizită secretă, iar paparazzii Spynews.ro au dovada clară.

Îmbrăcat elegant, aşa cum ne-a obişnuit la fiecare apariţie publică, fostul star al „Generaţiei de Aur” a fost surprins de paparazzii Spynews.ro la o cafenea de fiţe din partea de nord a Capitalei. Imediat ce a ajuns în locaţia cu pricina, fostul coleg al lui Gică Hagi şi Gheorghe Popescu şi-a comandat o cafea şi o stică de apă pe care le-a servit în cea mai mare grabă. Ilie Dumitrescu a zăbovit mai puţin de 10 minute în locul cu pricina și după ce a achitat cele consumate, fostul mare fotbalist s-a îndreptat glonţ spre maşina personală. Iar imediat ce s-a suit la volanul autovehiculului personal, fostul atacant al naţionalei s-a îndreptat spre un bloc de apartamente din Bucureşti. Ce a fpăcut acolo, nu putem ști, dar la cât era de agitat fostul star al ”Naționalei”, putem să bănuim că a fost ceva plăcut. Și, probabil, pentru prima oară. 

Se iubește cu fiica lui Andrei Vochin

Ilie Dumitrescu (48 de ani) formează din nou un cuplu alături de Teodora Vochin, cea care este cu 25 de ani mai tânără decât el. Conform unor surse bine informate, cei doi s-au împăcat în urmă cu două săptămâni.

Fostul jurnalist sportiv Andrei Vochin, în prezent consilier al preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a tunat şi a fulgerat, în momentul în care a aflat că fata lui se iubeşte cu un bărbat mult mai în vârstă şi cunoscut în lumea fotbalului drept un adevărat seducător.

Ilie Dumitrescu are la activ două căsnicii. Din primul mariaj, fostul mare fotbalist are doi copii: Sică şi Dani. Din cea de-a doua căsătorie, celebrul bărbat s-a ales tot cu doi copii: Mayra Daria şi Toto.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro