Imagini de cascadorii râsului cu un fotbalist celebru! Cum s-a chinuit să „dribleze” o uşă / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Bucuria fotbaliştilor dinamovişti după marcarea unui gol. © Hepta

Un fotbalist celebru de la noi a ajuns de râsul lumii! Deşi cândva făcea furori cu driblingurile sale, acesta s-a chinuit să fenteze o uşă. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt monumentale.

În ultima vreme, totul îi merge pe dos lui Marius Alexe (27 de ani)! Ajuns în Slovacia, la Podbrezova - o echipă necunoscută în fotbalul european – fostul star de la Dinamo nu prinde primul 11 al formaţiei sale. În plus, jucătorul român nu o duce prea bine nici în afara terenului de fotbal.

Aflat în Bucureşti, Alexe a avut, recent, o seară de coşmar. Pentru că avea nevoie de bani cash, atacantul s-a dus la unul dintre sediile băncii la care are deschis un cont. Cum afară se întunecase, accesul în unitatea financiară se putea face doar cu ajutorul cardului. Pentru a debloca uşile, Marius a introdus instrumentul de plată în aparatul special amenajat. După ce cardul i-a fost returnat, sportivul a tras degeaba de mânerele celor două uşi din faţa sa. Acestea nu au vrut să se deschidă. Cel mai probabil, fotbalistul a introdus greşit cardul în aparat. Nu-i bai! Orice atacant care se respectă a ratat cel puţin o dată cu poarta goală.

Nedumerit, Marius Alexe şi-a încercat norocul din nou. Uşa din stânga sa nu s-a deschis nici de această dată. Totuşi, cea de-a doua i-a permis accesul în bancă. Fericit, fostul „câine roşu” a mers la bancomat şi şi-a umplut portofelul.

Marius Alexe este un produs sută la sută al clubului Dinamo. Ca senior, el a evoluat pentru formaţia din „Ştefan cel Mare”, apoi a fost împrumutat la Astra Giurgiu. După aceea, atacantul şi-a încercat norocul în străinătate. Alexe a jucat la Sassuolo, Karabukspor şi Podbrezova. La echipa naţională, jucătorul are opt selecţii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro