Imagini de tot râsul cu Dana Rogoz și fiul ei! Ce face micuțul cât timp mama lui vinde haine, la târg / Video paparazzi

+4 click pentru
galerie

Dana Rogoz, celebră drept ”Abramburica” în urmă cu mulți ani, pare să fie o mamă modernă. Și care, fără să se streseze prea mult, îl lasă pe micuțul Vlad, fiul ei, să își facă de cap, așa cum orice copil la vârsta lui și-ar dori.

Mai exact, zilele trecute, Dana Rogoz a fost o femeie extrem de ocupată. Nici nu ar fi avut cum să fie altfel, având în vedere că, la unul dintre multele târguri din București, vedeta s-a apucat de afaceri. Astfel, pentru câteva ore bune, actrița a jucat rolul de vânzătoare pentru hainele pe care le promovează și, pare-se, a făcut-o cu talent.
Doar un singur impediment a avut. Energia de copil a lui Vlad, fiul ei. Care, așa cum era de așteptat, se plictisea cumplit și, la un moment dat, a decis că este cazul să ”inspecteze” dacă podeaua de acolo e curată. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, micuțul, în timp ce Dana Rogoz explica câte ceva despre bluzele din umerașe, a început să se târască pe jos și să se vâre printre picioarele actriței, ”Abramburica” dovedind că, de fapt, comportamentul cu pricina este deja obișnuit și nu se arăta deloc deranjată de cele petrecute, așa cum, de altfel, este și normal.
E adevărat, la un moment dat, pare-se, Dana Rogoz a simțit nevoia de ajutor pentru supravegherea micuțului și l-a chemat pe soțul ei, regizorul Radu Dragomir, acesta preluând încântat îndatorirea de a se juca cu micuțul Vlad.
Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute vedete din ţara noastră. S-a făcut remarcată graţie personajului Abramburica, interpretat în show-ul "Abracadabra". Dana Rogoz s-a măritat cu Radu Dragomir în iulie 2012. Cei doi au împreună un băieţel, Vlad, care a venit pe lume în martie 2014. În luna mai a acestuia an, când a sărbătorit 13 ani de relaţie cu alesul inimii, Dana Rogoz a făcut public un mesaj emoţionant: "Azi, eu şi Radu împlinim 13 ani de iubire. Nu contează atât numărul lor, cât felul în care am ales să îi trăim împreună. Iubindu-ne. Înțelegându-ne. Respectându-ne. La mulţi ani, nouă!".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro