Imagini exclusive! Cu ce vedetă din România a făcut Luis Fonsi schimb de numere de telefon

+3 click pentru
galerie

Imagini exclusive! Cu ce vedetă din România a făcut Luis Fonsi schimb de numere de telefon © spynews.ro

În acest weekend, Luis Fonsi, creatorul hitului „Despacito” a venit în România, pentru un miniconcert la malul mării. Desigur, vedetele de la noi au fost prezente la eveniment şi s-au bucurat de show-ul făcut de Luis Fonsi. Dintre acestea, una a fost mai norocoasă! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe artist împreună cu o sexy vedetă de la noi, chiar atunci când făceau schimb de numere de telefon!

Una e să mergi la un eveniment la care este invitat special Luis Fonsi şi alta e chiar să vorbeşti cu el şi, mai mult, să faci şi schimb de numere de telefon! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe nimeni alta decât Adina Buzatu în această ipostază. 

Vedeta, prezentă la eveniment, a discutat preţ de câteva minute bune cu Luis Fonsi şi au făcut schimb de numere de telefon, chiar sub privirile paparazilor Spynews.ro! Extrem de relaxată şi sigură pe sine, Adina Buzatu şi Luis Fonsi au atras imediat atenţia tuturor. Domnişoarele care n-au avut acest privilegiu s-au uitat cu invidie la Adina Buzatu. Ce-i drept, aveau şi de ce!

Deşi imediat ai putea crede că între ei s-ar fi putut înfiripa ceva mai mult după schimbul de numere de telefon, adevărul este că Luis Fonsi şi Adina Buzatu au vorbit despre... haine! De asemenea, schimbul de numere de telefon a fost făcut cu un scop, nu doar aşa, ca să fie. 

Potrivit informaţiilor exclusive obţinute de la sursele Spynews.ro, asemenea lui Jon Bon Jovi, John Legent, Roberto Alagna, Ricky Martin şi chiar Beyonce, Luis Fonsi poartă un brand pe care îl are şi Adina Buzatu în magazin. Din acest motiv, Adina Buzatu şi Luis Fonsi vor să ţină legătura în continuare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro