Imagini EXCLUSIVE de la botezul fiului lui Remus Truică! Ce a făcut Loredana pentru controversatul om de afaceri

+7 click pentru
galerie

Devenit tată acum patru luni, Remus Truică a avut parte, sâmbătă seara, de emoțiile pe care le trăiește orice părinte în momentul botezului. pentru că, fiul pe care i l-a dăruit Diana, logodnica multimilionarului, a fost creștinat, iar petrecerea de după a fost una cu adevărat fabuloasă.

Remus Truică a devenit tată pentru a treia oară, pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion. Logodnica lui, Diana, i-a dăruit un băieţel pe care cei doi l-au botezat în acest weekend. Micuţul Ioan Vlad Truică a avut parte de o petrecere luxoasă, la palatul Snagov, dar ferită de ochii lumii sau ai presei. Cu toate acestea, o serie de imagini au ajuns pe mâna reporterilor Spynews.ro. Iar din ceea ce se poate observa, Remus Truică nu a scutit nimic pentru ca perecerea dedicată fiului său să fie cu adevărat de excepție, toate amănuntele petrecere, de la aranjamente florale, la scenografia momentelor importante, fiind de natură să scoată exclamații de umire din partea invitaților de seamă de la eveniment.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro