IMAGINI EXCLUSIVE DE LA PAPARAZZII SPYNEWS.RO! După ce ar fi bătut-o, iubitul Danielei a plecat de la spital, dar a fost dat afară din casă! Uite-l cum îşi strânge hainele

+4 click pentru
galerie

IMAGINI EXCLUSIVE DE LA PAPARAZZII SPYNEWS.RO! După ce ar fi bătut-o, iubitul Danielei a plecat de la spital, dar a fost dat afară din casă! Uite-l cum îşi strânge hainele © spynews.ro

Spynews.ro vă prezintă cele mai noi informaţii în scandalul momentului! Daniela a ajuns la spital dis-de-dimineaţă, după ce a fost bătută cu bestialitate! Cel care a bătut-o se pare că ar fi iubitul ei. Paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe acesta adunându-şi hainele din stradă, după ce un apropiat al Cruduţei a pus piciorul în prag! Vă spunem mai multe acum!

Potrivit surselor noastre, la spital, alături de Daniela Crudu ar fi fost şi iubitul. Ei bine, cât timp el se afla în unitatea medicală, un apropiat de-ai brunetei i-ar fi scos maşina dincolo de bariera complexului în care ea locuieşte, cu tot cu haine, trolere şi alte lucruri! 

Ce se întâmplă, de fapt? Cât Cruduţa se află pe patul de spital, o persoană apropiată ei l-a dat pe iubit afară din casă! Haine, trolere, tot, afară! Tot sursele noastre spun că bărbatul ar încerca acum să intre în apartamentul Cruduţei. 

Daniela Crudu, operată de urgenţă

Potrivit surselor noastre, bruneta a ajuns la spitalul din Capitală în această dimineață, în jurul orei 5:30, plină de sânge. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale și a fost bandajată la mâini și la picioare.

Trei ore mai târziu ar fi fost externată din spital, însă din cauza durerilor foarte mari ar fi revenit.

Medicii au luat decizia de a o opera, Daniela Crudu având piramida nazală spartă, dar și traumatisme grave în zona capului şi a piciorului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro