Imagini horror cu o vedetă de la noi! Înainte era sirenă, acum... aproape balenă! S-au dus vremurile când milionarii făceau coada la ușa ei...

În urmă cu câțiva ani, milionarii se înghesuiau la ușa ei sperând că vor primi măcar un zâmbet și că vor reuși, cu cadourile scumpe pe care le făceau, să o impresionzeze și să iasă împreună în oraș. Lucrurile însă par să se fi schimbat radical în această perioadă, semn că timpul chiar nu iartă pe nimeni.


Mariana Roșca a devenit celebră în showbiz după ce nu i-a cedat avansurilor lui Irinel Columbeanu, iar apoi a început, încet-încet, să pozeze în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe pentru revistele dedicate bărbaților, trupul ei, pe atunci perfect, completat de un zâmbet tulburător și niște ochi răvășitori, făcând furori. Acum însă, pare-se, lucrurile s-au schimbat. Radical, chiar!


Astefel, zilele trecute, blondina a fost surprinsă într-unul dintre mall-urile bucureștene, în compania unui bărbat ușor corpolent, nemachiată și nearanjată. E adevărat, mergeau la film, iar acolo este întuneric, dar, totuși... Noi am rămas șocați când am văzut-o, Mariana părând să fi pus câteva kilograme bune pe ea și, mai mult, să arate de parcă nu a mai avut timp, de cam multă vreme, să își facă somnul de furmusețe.


Asta ca asta, dar, culmea, dacă în trecut bărbații se întreceau în gesturi galante în preajma ei, farmecul blondinei pare să fi apus destul de mult încât cel de lângă ea să fie complet insensibil. Mai exact, la un moment dat, pe când cumpărau biletele la film, celor doi le-a scăpat, pe jos, o bucată de hârtie, probabil unul dintre bilete.

Fără să se uite, bărbatul nu a schițat niciun gest că ar vrea să îl culeagă el de pe jos, Mariana fiind nevoirtă, după ce i-a aruncat o privire mai mult decât ucigătoare, să se aplece ea și să ridice hârtiuța cu pricina. Deh, timpul ăsta... Chiar că nu iartă pe nimeni...

Citește și:

FOTO / Imaginea pentru care ar trebui interzisă pe Facebook! Mariana Roșca a pozat fără lenjerie intimă şi a arătat tuturor imaginea "păcătoasă"

Mariana Roşca a renunţat la haine! Cum arată "blonda lui Iri" complet goală

Întâlnire de gradul 0! Vezi cum a reacționat Irinel Columbeanu când a dat nas în nas cu Mariana Roșca


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro