Imagini incredibile cu Roller Sis! Au rămas topless la piscină

+49 click pentru
galerie

Surorile Lisa şi Isabell, adică controversatele Roller Sis, au fost surprinse în ipostaze incredibile de paparazzi spynews.ro în timp ce se hârjoneau la una dintre piscinele de lux din apropierea Capitalei.

Înainte de toate, de cum au ajuns la piscină, cele două Roller Sis au renunţat la rochii şi au rămas în costumele de baie. Imediat după, s-au îndreptat spre bar, iar acolo s-au jucat cu mintea barmanului care se uita cu ochii cât cepele la ele, mai ales în momentul în care cele două au început să se atingă. Încercând să le impresioneze, bărbatul le-a pregătit un cocktail de fiţe, dar, în momentul în care le-a cerut numărul de telefon, Isabella i-a răspuns, sec, că nu au venit la piscină să se combine cu vreun bărbat şi că sunt împreună.


După ce şi-au sorbit în linişte băuturile, Roller Sis au mers să se răcorească în piscină. Iar de răcorit, ele s-au răcorit bălăcindu-se, dar, în schimb, bărbaţii de pe acolo au început să fiarbă. După ce au înotat puţin, cele două au început să se joace şi, în glumă, Isabell i-a furat sutienul de la costumul de baie al surorii ei. Rămasă în sânii goi, spre deliciul masculilor din preajmă care au început să fluiere când i-au văzut formele perfecte, Lisa a încercat să o prindă pe sora ei pentru a-şi recupera sutienul... Într-un final, a reuşit să se îmbrace la loc şi a încercat să se şi răzbune, scufundându-şi surioara în piscină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro