Anda Adam, fără jenă la mall. După shopping, a fost surprinsă în timp ce se lăuda cu chiloţii / VIDEO PAPARAZZI

+6 click pentru
galerie

Anda Adam este, cu siguranţă, una dintre vedetele lipsite de inhibiţii. Chiar dacă a trecut de ceva vreme de anii primei tinereţi, vedeta nu are nicio reţinere în a le arăta tuturor lenjeria intimă.

În urmă cu câteva zile, celebra cântăreaţă a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro la o cafea și un fresh alături de o amică. Întâlnirea dintre cele două a avut loc după ce Anda Adam a fost la o sesiune de shopping. Bucuroasă de lucrurile pe care şi le-a cumpărat, diva a ţinut neapărat să-i arate prietenei sale articolele. Până aici, nimic anormal pentru o femeie. Surpriza a venit în momentul în care artista a scos din pungi mai multe piese de lenjerie intimă. Fără nicio jenă, de faţă cu celelalte persoane aflate în cafenea, vedeta s-a lăudat cu sutienele şi cu perechile de bikini pe care şi le-a cumpărat. Nici buna sa amică nu a părut deranjată că în local se aflau persoane străine. Curioasă, femeia s-a uitat cu atenţie la produsele Andei. După ce au comentat fiecare lucru în parte, cele două femei au continuat să savureze cafelele şi sucurile.

O viaţă împlinită

Anda Adam este una dintre cele mai fericite femei din România. Cântăreaţa şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, s-au căsătorit acum două veri şi au împreună o fetiţa născută pe 30 noiembrie 2015. Cei doi s-au cunoscut la malul mării, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei Nicolescu să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi casatorindu-se într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov, în vara lui 2015.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro