Primele imagini cu locul unde va fi înmormântat Marcel Toader. Afaceristul a murit la 56 de ani

+3 click pentru
galerie

Primele imagini cu locul unde va fi înmormântat Marcel Toader. Afaceristul a murit la 56 de ani. FOTO © spynews.ro

Marcel Toader urmează să fie condus pe ultimul drum în această miercuri. Afaceristul va fi înmormântat la Cumpăna, acolo unde se află îngropat și tatăl lui.

Spynews.ro prezintă primele imagini cu locul unde Marcel Toader își va dormi somnul de veci. Controversatul afacerist va fi condus pe ultimul drum după ce familia va ține un priveghi la București, luni, urmat de încă unul la Constanța, marți.

Declarațiile șocante ale celui care a fost martor la moartea lui Marcel Toader

Martor la scenele cumplite a fost chiar un bun prieten de-ai lui Toader, Johnny Săndulescu. Acesta a făcut și declarații șocante despre momentul când afaceristul pur și simplu a cedat, de nicăieri și dintr-odată.

„Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că... s-a dus Marcel al nostru”, a declarat Johnny Săndulescu, pentru wowbiz.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro