Imagini memorabile! Cătălin Crişan a sărbătorit 30 de ani de carieră cu o petrecere NEBUNĂ, NEBUNĂ, NEBUNĂ / VIDEO BOMBĂ

+6 click pentru
galerie

Cătălin Crişan, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. © Facebook

Cătălin Crişan (49 de ani) a sărbătorit aşa cum se cuvine împlinirea a 30 de ani de activitate. Evenimentul a fost marcat printr-un concert special, la Sala Palatului. Cântăreţul a avut aproape o mulţime de fani, colegi de breaslă, dar şi cei mai importanţi oameni din viaţa sa: mama, fiica Daria şi iubita. După spectacol, artistul a făcut chef mare! Paparazzii Spynews.ro au imaginile memorabile de la fiesta dată de celebrul cântăreţ.

Ora 17:30:

Cu mic, cu mare, vedetele au venit să-l sărbătorească pe Cătălin Crişan. Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Tudorel Filimon sunt doar câteva dintre personalităţile care au fost prezente la eveniment.

Ora 23:00:

După ce a încântat asistenţa cu vocea sa inconfundabilă, Cătălin Crăşan a părăsit Sala Palatului înconjurat de admiratori. Amabil din fire, preţ de câteva minute, artistul a dat autografe şi s-a fotografiat cu fanii. Abia după ce a răspuns fiecărui om care l-a solicitat, cântăreţul a plecat împreună cu iubita sa.

Ora 23:30:

Surpriză! Cei doi nu au mers acasă! Precum un adevărat domn, Cătălin Crişan a dorit să sărbătorească împlinirea celor 30 de ani petrecuţi în slujba muzicii alături de cei mai apropiaţi prieteni. Aşadar, acesta a făcut chef mare la un restaurant de fiţe. Imaginile sunt copleşitoare!

Ora 02:15:

Femeie iubitoare, iubita lui Cătălin Crişan l-a ajutat pe artist să aducă băutură la local, apoi şi-a văzut liniştită de treburile sale. Noaptea, după ce petrecerea s-a încheiat, ea s-a întors la restaurant şi şi-a luat bărbatul acasă. Probabil, din cauza emoţiilor, femeia a încălcat o regulă de curculaţie, însă nu a pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

Ora 02.30:

După 15 minute, Cătălin Crăşan şi iubita sa au ajuns acasă. Deşi obosiţi, cei doi au descărcat cadourile şi florile pe care cântăreţul le-a primit de la admiratori şi de la colegi. Copleşit la capătul unei astfel de zile, Crişan şi-a aprins o ţigară şi a desfăcut o bere pe care a consumat-o pe trotuarul din faţa reşedinţei sale.

Citeşte şi: Raţiunea a cedat în faţa sentimentelor! Cum a alintat-o Cristian Boureanu pe Laura Dincă în văzul lumii / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Aşa îşi ţine aproape fostul soţ! Am aflat de ce Ilie Năstase nu refuză să-i îndeplinească dorinţele Amaliei! / VIDEO PAPARAZZI

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro