Imagini memorabile! Cătălin Crişan a sărbătorit 30 de ani de carieră cu o petrecere NEBUNĂ, NEBUNĂ, NEBUNĂ / VIDEO BOMBĂ

+6 click pentru
galerie

Cătălin Crişan, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. © Facebook

Cătălin Crişan (49 de ani) a sărbătorit aşa cum se cuvine împlinirea a 30 de ani de activitate. Evenimentul a fost marcat printr-un concert special, la Sala Palatului. Cântăreţul a avut aproape o mulţime de fani, colegi de breaslă, dar şi cei mai importanţi oameni din viaţa sa: mama, fiica Daria şi iubita. După spectacol, artistul a făcut chef mare! Paparazzii Spynews.ro au imaginile memorabile de la fiesta dată de celebrul cântăreţ.

Ora 17:30:

Cu mic, cu mare, vedetele au venit să-l sărbătorească pe Cătălin Crişan. Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Tudorel Filimon sunt doar câteva dintre personalităţile care au fost prezente la eveniment.

Ora 23:00:

După ce a încântat asistenţa cu vocea sa inconfundabilă, Cătălin Crăşan a părăsit Sala Palatului înconjurat de admiratori. Amabil din fire, preţ de câteva minute, artistul a dat autografe şi s-a fotografiat cu fanii. Abia după ce a răspuns fiecărui om care l-a solicitat, cântăreţul a plecat împreună cu iubita sa.

Ora 23:30:

Surpriză! Cei doi nu au mers acasă! Precum un adevărat domn, Cătălin Crişan a dorit să sărbătorească împlinirea celor 30 de ani petrecuţi în slujba muzicii alături de cei mai apropiaţi prieteni. Aşadar, acesta a făcut chef mare la un restaurant de fiţe. Imaginile sunt copleşitoare!

Ora 02:15:

Femeie iubitoare, iubita lui Cătălin Crişan l-a ajutat pe artist să aducă băutură la local, apoi şi-a văzut liniştită de treburile sale. Noaptea, după ce petrecerea s-a încheiat, ea s-a întors la restaurant şi şi-a luat bărbatul acasă. Probabil, din cauza emoţiilor, femeia a încălcat o regulă de curculaţie, însă nu a pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

Ora 02.30:

După 15 minute, Cătălin Crăşan şi iubita sa au ajuns acasă. Deşi obosiţi, cei doi au descărcat cadourile şi florile pe care cântăreţul le-a primit de la admiratori şi de la colegi. Copleşit la capătul unei astfel de zile, Crişan şi-a aprins o ţigară şi a desfăcut o bere pe care a consumat-o pe trotuarul din faţa reşedinţei sale.

Citeşte şi: Raţiunea a cedat în faţa sentimentelor! Cum a alintat-o Cristian Boureanu pe Laura Dincă în văzul lumii / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Aşa îşi ţine aproape fostul soţ! Am aflat de ce Ilie Năstase nu refuză să-i îndeplinească dorinţele Amaliei! / VIDEO PAPARAZZI

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro