Imagini memorabile cu Gabi Balint! Cum şi-a potolit furia, după ce i s-a stricat „jucăria” / VIDEO PAPARAZZI

+7 click pentru
galerie

Gabi Balint a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria României. Ajuns la 54 de ani, acesta se bucură din plin de celebritate, iar problemele sale sunt tratate cu prioritate.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când „Găboajă” a constatat că maşina sa de zeci de mii de euro are ceva problemele. Fără să stea pe gânduri, cel care în 1986 a câştigat Cupa Campionilor Europeni şi-a dus „jucăria” la un service auto din Capitală. Mecanicii l-au tratat pe Balint ca pe un client de prim rang. Automobilul acestuia a fost luat în primire cu celeritate.

Mai bine de 15 minute, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, Gabi Balint a discutat cu specialiştii despre defecţiunile cu care se confruntă bolidul său. După ce le-a oferit mecanicilor toate explicaţiile, fostul mare fotbalist a simţit nevoia să se hidrateze.

Destul de agitat, „Găboajă” nu a mai rezistat să stea la service şi a mers la o benznărie din apropiere. Pentru a se calma, Balint aşi-a cumpărat o ciocolată. Mestecând de zor, fostul star al Stelei s-a întors la stația de reparare și întreținere a autoturismelor. Spre marea lui bucurie, celebrzul bărbat a fost anunţat că problemele bolidului său au fost rezolvate. Încântat, Gabi Balint le-a mulţumit mecanicilor, a achitat nota de plată şi a plecat grăbit.

Citeşte şi: I-am aflat secretul lui Daniel Pancu! Cum se menţine în formă simbolul rapidist, la 40 de ani / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Dennis Man e number one! Puştiul minune al lui Gigi Becali, strâns în braţe de o femeie, în văzul lumii! / VIDEO PAPARAZZI

Gabi Balint este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istoria României. În palmaresul său se găsesc Cupa Campionilor Europeni (1986) şi Supercupa Europei (1987). În cariera sa, el a jucat la Steaua şi la Real Burgos. Ca antrenor, Pele a pregătit echipe precum Sportul Studenţesc, Poli Timişoara sau FC Vaslui. Pentru o perioadă, el a fost selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro