Imagini senzaţionale cu Roxana Dobre! Cum le dă peste nas rivalelor! Paparazzii Spynews.ro au prins-o în plină acţiune

+4 click pentru
galerie

Roxana Dobre este mai hotărâtă ca oricând să le pună la respect pe femeile care râvnesc la bărbatul ei. Recent, bruneta le-a dat peste nas rivalelor, iar paparazzii Spynews.ro au surprins momentul.

Viaţa Roxanei Dobre şi a soţului ei poate fi, fără îndoială, subiect de telenovelă. Iubire dusă la extrem, infidelitate, domiciuliu părăsit, reveniri spectaculoase şi împăcări neaşteptate au condimentat relaţia dintre cei doi. Ultimul episod al acestei poveşti de dragoste întrece însă toate aşteptările!

Când gurile rele mai că se pregăteau să cânte prohodul căsniciei pe care bruneta o are cu consacratul manelist, Roxana Dobre a trecut la acţiune. În „horă” a intrat şi bărbatul ei! Decişi să-şi salveze mariajul, bruneta şi artistul au petrecut o seară ca în poveşti.

Mai exact, cei doi au fost protagoniştii unei cine cât se poate de romantice. Pentru acest moment, ei au ales, aşa cum era şi firesc pentru doi oameni înstăriţi, un restaurant de fiţe din Capitală.

Roxana Dobre şi soţul ei au intrat în localul respectiv ca doi porumbei, ţinându-se de mână. Pentru a nu exista niciun dubiu în privinţa viitorului lor, aceştia au invitat la masă un cuplu. Pentru mai bine de două ore, cei patru au mâncat, au băut şi au stat de vorbă.

La un moment dat, amicii vedetelor au plecat din restaurant, iar Roxana Dobre şi soţul ei au profitat la maximum de acest lucru. Cei doi s-au sărutat în văzul tututuror, semn clar că nimeni şi nimic nu îi poate despărţi.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / O bunăciune a reuşit să-l pună pe jar pe Fulgy! I-a dansat în maşină, apoi i-a arătat semne obscene!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Andreea Marin, gest de milioane pentru fiul lui Ştefan Bănică! Cum îl răsfaţă „Zâna” pe puştiul artistului

Roxana Dobre şi bărbatul său au părăsit restaurantul respectiv aşa cum au venit, de mână, precum doi adevăraţi îndrăgostiţi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro