Imagini tulburătoare. Cum arată casa Cristinei Țopescu după tragedie. FOTO EXCLUSIV

+5 click pentru
galerie

Imagini tulburătoare. Cum arată casa Cristinei Țopescu după tragedie. FOTO EXCLUSIV © Arhiva

Cristina Țopescu a fost descoperită fără suflare în propria casă, aseară, după ce o vecină a sunat la numărul de urgență și a cerut ajutorul polițiștilor. Apropiații nu mai știau nimic despre jurnalistă de trei săptămâni și îngrijorarea creștea de la o zi la alta.

Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit o imagine dezolantă în locuința Cristinei Țopescu. Jurnalista zăcea fără suflare în pat, îmbrăcată cu o cămașă de noapte și învelită cu o plapumă, fapt ce i-a făcut pe anchetatori să tragă concluzia incipientă că jurnalista a murit în somn, în urmă cu câteva zile.

Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urma autopsiei, ce va fi realizată în zilele ce urmează.

Acum acasă la Cristina Țopescu s-a așternut o liniște morbidă. Au rămas în urmă doar cuștile și padocul câinilor, opt la număr, alături de care jurnalista își ducea traiul zi de zi. Cristina Țopescu și-a dedicat toată viața îngrijirii animalelor, pe care le-a iubit mai mult decât orice. Patrupezii Cristinei Țopescu au fost preluați de un bun prieten, pe care jurnalista îl rugase înainte să aibă grijă de "copiii ei", așa cum îi numea, dacă se va întâmpla ceva cu ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro