Imagini uluitoare! Iubitul Danielei Crudu, cursă nebună prin Capitală! A fugit cu autobuzul, în timp ce poliţiştii erau pe urmele lui / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Iubitul Danielei Crudu a avut parte, cu siguranţă, de o zi plină! După ce Daniela Crudu a ajuns la spital, s-a ales cu hainele aruncate în stradă, a urmat o discuţie aprinsă cu Ana Crudu şi partenerul ei. Apoi, iată că, sub privirile paparazilor noştri, a intrat şi Poliţia pe fir! Şi ce mai cursă! Bărbatul a vrut să fugă de oamenii legii!

Iubitul Danielei Crudu a făcut tot ce a putut ca să scape de Poliţia. Pentru că autoturismul său era blocat, a plecat de la domiciliul brunetei cu autobuzul. După câteva staţii petrecute în transportul în comun, a ajuns la nişte taxiuri. Doar că acolo, ce să vezi. Poliţiştii făceau controale. A stat puţin într-un taxi şi a pornit din nou, pe jos, spre autobuz. 

A coborât la o altă staţie de taxiuri şi apoi, a ajuns la hotel. De aici însă, unde a fost surprins de Paparazzii Spynews.ro în timp ce stătea pe gânduri, pe canapea, l-a luat Poliţia! Încercarea de a scăpa... a fost în zadar. 

Poliţiştii l-au dus la domiciliul Danielei Crudu, unde au petrecut câteva minute bune. Apoi, bărbatul s-a urcat în maşina Poliţiei.

Ana Crudu explică situaţia

Paparazzii Spynews.ro au obţinut, în exclusivitate, primele declaraţii ale surorii Danielei Crudu. Ana Crudu a explicat că bărbatul a fost dus de poliţişti la domiciliul vedetei pentru a-şi lua lucrurile rămase. De asemenea, a înapoiat telefonul Danielei, surorii.

După aceste momente, iubitul Danielei a plecat cu propriul autoturism, cel mai probabil la hotel.

"E un ordin de restricţie deocamdată. Din câte am înţeles, are termen 90 de zile să depună şi plângere", a explicat Ana Crudu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro