VIDEO PAPARAZZI / În plin scandal Bianca-Bodi, Slav plimbă... câinele, dar nu al lui! Legătura secretă dintre Victor Slav și iubita bărbatului ispită de la ”Insula Iubirii”!

Victor Slav este din nou în atenția presei! De data asta nu cu Bianca. Care este legătura dintre ”băiatul de la meteo” și fosta iubită a ispitei Robert Popescu, de la ”Insula Iubirii”? Paparazzii Spynews.ro au surprins tot! 

Showbiz-ul românesc a luat-o razna după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut pe prima pagină a tabloidelor în plin scandal! Acum e acum. Ei bine, paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au făcut o nouă descoperire. L-au surprins pe nimeni altul decât Victor Slav, în timp ce.. plimba câinele! Dar stați puțini, că intervine o mică problemă aici. Din câte știm noi, fostul prezentator tv nu are niciun animăluț. 

Chiar așa! Însă câinele nu este al lui, ci al unei domnişoare care a devenit cunoscută în lumea mondenă în urma relaţiei avute cu nimeni altul decât Robert Popescu, bărbatul ispită de la "Insula Iubirii". Slav a decis că statul în casă este plictisitor, așa că a ieșit să plimbe patrupedul în fața blocului. Îmbrăcat într-o geacă lungă, pantaloni de trening, cu gluga pe cap și cu căștile în urechi, ”băiatul de la meteo” s-a relaxat în timp ce avea grijă de cățelușul tinerei amintite, cu toate că afară ploua.

Victor Slav și Robert Popescu au fost prieteni buni 

De asemenea, din informațiile noastre, se pare că acum domnişoara cu pricina ar avea o relaţie chiar cu Victor Slav! În trecut, prezentatorul TV şi Robert Popescu erau prieteni buni și postau des fotografii pe rețelele de socializare. Acum însă, lucrurile par că s-au răcit între ei, din moment ce Slav arată o apropiere suspectă faţă de cea care a fost iubita celui mai bun prieten. Cine s-ar fi așteptat la asta?! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro