Întâlnire de taină între şeful Astrei şi un impresar! Transfer-bombă rezolvat de campioana României

+7 click pentru
galerie

Pauza competiţională le permite echipelor din Liga I să îşi rezolve problemele de efectiv. Dacă Gigi Becali se laudă în gura mare cu jucătorii pe îi vrea la Steaua, şefii Astrei Giurgiu tac şi fac. Recent, preşedintele campioanei României, Dani Coman, a avut o întâlnire de taină cu reprezentantul unui fotbalist de marcă.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Coman în timpul unei întrevederi cu Bogdan Mara. Întâlnirea a avut loc la un restaurant de fiţe din Capitală. Deşi multă lume ar putea să creadă că foştii jucători s-au văzut în calitate de prieteni şi de foşti coechipieri la FC Argeş şi la Rapid, adevărul este cu totul altul. Cei doi s-au întâlnit pentru a pune la punct transferul lui Claudiu Bumba. În vârstă de 22 de ani, mijlocaşul reprezentat de Mara şi-a încheiat socotelile cu clubul israelian Hapoel Tel Aviv şi, conform surselor noastre, este dorit insistent de Astra. Mai mult, se pare că fotbalistul născut la Baia Mare şi-a dat acordul de principiu pentru a evolua la campioana în exerciţiu a României.

Imaginile filmate de paparazzii noştri nu fac decât să confirme această varinată. Pe întreaga durată a întâlnirii, Dani Coman şi Bogdan Mara au fost cu zâmbetele pe buze, semn clar că afacerea este ca şi perfectată. La plecare, cei doi au stat cu ochii şi cu urechile doar pe telefoanele mobile şi şi-au strâns mâinile.

Cadoul perfect

Pentru Claudiu Bumba, iminentul transfer la Astra înseamnă şi cadoul ideal de ziua sa. Pe 5 ianuarie, fotbalistul a împlinit 22 de ani. În cariera sa, mijlocajul băimărean a evoluat pentru FC Baia Mare, ASA Târgu Mureş, AS Roma Primavera şi Hapoel Tel Aviv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro