Întoarce bancnotele cu lopata, dar nu e doar o „fată de bani gata”! Gestul făcut de fiica lui Ioan Niculae pentru apropiaţi / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Întoarce bacnotele cu lopata, dar nu e doar o „fată de bani gata”! Gestul făcut de fiica lui Ioan Niculae pentru apropiaţi / VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

O fi ea "fată de bani gata", dar cu siguranţă ştie să le arate celor din jur că îi apreciază! Adina Niculae, fiica lui Ioan Niculae, a fost protagonista unor scene demne de toată lauda, sub privirile paparazilor Spynews.ro.

Ioan Niculae, patronul de la Astra Giurgiu, şi-a învăţat fiica cea mică să se bucure de situaţia financiară a familiei sale, dar şi să iubească oamenii din jur! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o recent pe frumoasa Adina Niculae în Capitală. 

Îmbrăcată modest, fără vreun accesoriu extravagant, Adina Niculae a fost la restaurant cu prietenii. Comportamentul ei din societate arată faptul că, deşi are bani să întoarcă cu lopata, nu uită să fie om!

Adina Niculae a venit la volanul autoturismului său, la un restaurant de fiţe din Capitală, însoţită de doi prieteni. Acolo, s-au mai întâlnit cu o persoană. După ce au petrecut timp împreună la locaţia de lux, Adina Niculae a plecat alături de toţi prietenii şi s-a asigurat că fiecare dintre ei ajunge, în siguranţă, acasă. 

De data aceasta, nu ea a urcat la volan, lăsând, cel mai probabil, "la cârma autoturismului", pe persoana care ştia traseul cel mai bine.

Ajunşi la prima destinaţie - doi dintre prieteni au coborât, iar la volan a ajuns din nou fiica patronului de la Astra Giurgiu. Rămasă în maşină doar cu un apropiat, Adina Niculae a condus până la un hotel, unde l-a lăsat şi pe acesta. 

Mulţumită că ziua s-a încheiat aşa cum şi-a propus şi că toţi prietenii cu care se întâlnise au ajuns cu bine unde aveau să-şi petreacă noaptea, Adina Niculae a pornit, singură, spre domiciliu.

Adina Niculae este moştenitoarea unuia dintre cei mai bogaţi oameni din România. Deşi ar fi avut posibilitatea de a studia la orice universitate de top din lume, fiica cea mică a lui Ioan Niculae a ales să rămână în Capitală, aproape de familie. Adina Niculae a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi, încă din anii studenţiei a spus "Da" unei cariere în cadrul companiei tatălui. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro