Ionel Dănciulescu, interviu în exclusivitate! Secretul după 20 de ani de căsnicie. Ce mesaj are pentru soţie

+3 click pentru
galerie

Gurile rele s-au grăbit să îi vadă deja divorţaţi, dar ei se înţeleg mai bine ca niciodată. Ionel Dănciulescu a făcut dezvăluiri despre femeia care l-a schimbat. 

"Am împlinit 20 de ani de căsnicie, am avut o viaţă bună, o viaţă reuşită. În special, ţin să recunosc că dacă nu era soţia mea care să mă susţină eu nu ajungeam unde sunt astăzi. Suntem de la vârsta de 19 ani împreună, ea m-a schimbat în multe privinţe. Eu sunt fericit că a reuşit să mă modeleze.", a mărturisit Ionel Dănciulescu. 

Absolventă de ASE, soția fostului golgeter dinamovist îl ajută pe acesta să administreze afacerile. Ionel Dănciulescu a vorbit şi despre momentele mai puţin plăcute din viaţă. 

"Ca orice om, în viaţă mai şi greşeşti. Nu am niciun regret. Am făcut lucruri care nu trebuie făcute. Asta e viaţa, când eşti persoană publică se întâmplă să mai faci şi lucruri care nu sunt tocmai ok. Îmi asum tot ceea ce fac. Sunt mulţumit cu tot ceea ce am făcut în această lume.", a mai spus acesta. 

Interviul în exclusivitate, astăzi la Star Matinal, pe Antena Stars de la ora 9:00. Ionel Dănciulescu vorbeşte şi despre pasiunea mai puţin cunoscută.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro