Ioniță de la Clejani știe cum să își răsfețe nevasta! Viorica, o soție fericită / Video paparazzi

+3 click pentru
galerie

Deveniți celebri pentru muzica lor, Viorica și Ioniță de la Clejani ar putea fi dați ca exemplu când vine vorba de relații care rezistă cu adevărat. Părinți a doi copii, artiștii par să nu își fi pierdut deloc pasiunea, ei bucurându-se, adeseori, de momente pe care le petrec în doi.

Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Viorica și pe Ioniță de la Clejani, zilele trecute, în timp ce se răsfățau reciproc, la mall. Mai exact, după ce au savurat împreună o cafeluță la un băruleț cochet de acolo, cei doi au început să se plimbe prin mall, admirând vitrinele magazinelor. Și, cum Vioricăi I s-a făcut poftă de ceva dulce, Ioniță de la Clejani, ca un bărbat atent, a dus-io imediat la o gelaterie și i-a cumpărat o înghețată pe care soția lui a savurat-o îndelung. Și, pentru a fi sigur că i-a făcut toate poftele, artistul a decis să îi mai cumpere Vioricăi și câteva prăjituri, pentru acasă.

Dar, până să meargă acasă, cei doi au decis să se relaxeze puțin și la un film, motiv pentru care și-au cumpărat bilete la secțiunea VIP, petrecând două ore în sala de cinematograf ca doi îndrăgostiți, cu atât mai mult cu cât au mers la un film încărcat de romantism.
Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu în viaţa reală, dar şi pe scenă, întrucât au o formație de muzică de petrecere în România. Stilul muzical al celor doi componenți este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite plecând de la cântece tradiționale românești și taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percuție, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro