Iubitul Danielei Crudu, gest neaşteptat după ce a fost dat afară din casa brunetei! Ce a făcut bărbatul, sub privirile Paparazilor Spynews / VIDEO

Iubitul Danielei Crudu, gest neaşteptat după ce a fost dat afară din casa brunetei! Ce a făcut bărbatul, sub privirile Paparazilor Spynews / VIDEO © spynews.ro

Iubitul Danielei Crudu, cel care s-ar face vinovat de spitalizarea brunetei, a fost surprins de Paparazzii Spynews.ro la scurt timp după ce a fost dat afară din casa ei. Şi-a strâns hainele în stradă şi a recurs la un gest neaşteptat, pentru că nu mai avea unde să se ducă!

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineaţă la un spital din Capitală, plină de sânge - spun sursele noastre. Bruneta a fost diagnosticată de medici cu traumatism la picior, cap şi piramida nazală spartă. Mai mult, ar fi fost supusă şi unei operaţii. 

În tot acest timp, în casa Danielei Crudu, un apropiat îi făcea bagajele bărbatului care ar fi agresat-o. Iubitul vedetei a fost surprins de Paparazzii Spynews.ro în timp ce şi le strângea, fără să ţină cont de privirile celor din jur. 

Ei bine, după ce a rămas în stradă, bărbatul a plecat la un hotel, pentru a-şi rezerva o cameră. După ce a luat formularul de check-in, iubitul Cruduţei s-a aşezat pe canapeaua din recepţie, şi-a dat geaca jos şi îngândurat, a privit înainte.

Preţ de câteva minute a rămas aşa, pe gânduri, sub privirile Paparazilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro