Iulia Albu, în stare de orice pentru fiica ei. S-a deghizat de Halloween şi a umblat aşa prin mall. Toţi care au văzut-o au fost şocaţi / VIDEO

+6 click pentru
galerie

Iulia Albu este o mamă fericită şi împlinită. Este în stare de orice pentru fetiţa ei, iar bucuria celei mici este cea mai mare satisfacţie pentru ea. Iar asta nu o spunem noi, ci imaginile următoare vorbesc de la sine.

Iulia Albu, în stare de orice pentru fetiţa ei

Iulia Albu este o femeie fericită, iar cea mai mare împlinire a vieţii sale este Mikaela, fetiţa pe care o are din relaţia cu Mihai Albu. Iulia Albu este în stare de orice penru micuţa ei, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews vorbesc de la sine. Ieri, pe 31 octombrie, americanii au sărbătorit Halloween, însă nu doar ei, ci mai toate poparele, pentru că sărbătoarea a fost preluată şi de europeni, iar românii nu fac excepţie de la regulă.

Astfel, de dragul atmosferei, Iulia Albu a decis să se deghizeze într-un zombie. Nici fetiţa ei nu s-a lăsat mai prejos, care şi-a făcut desene pe faţă, la fel şi o prietenă, care le însoţea. Paparazzii Spynews le-au surprins pe acestea la o plimbare prin mall. Chiar dacă desenul pe care îl purta pe faţă era unul destul de... înfricoşător, Iuliei Albu nu i-a păsat şi a mers cu lejeritate, ştiind că dacă fetiţei ei îi place acest lucru asta este tot ce contează.

Iulia Albu a stat chiar şi minute bune în faţa unui fast food, acolo unde i-a cumpărat celei mici mâncarea preferată. Chiar dacă a durat ceva până a reuşit să dea comandă, Iulia Albu nu părea deloc nervoasă sau plictisită, ci chiar bucuroasă, pentru că tot ceea ce conta pentru ea este mulţumirea celei mici.

Fetiţa Iuliei Albu, relaţie frumoasă cu iubitul vedetei

De altfel, Iulia Albu este relaxată şi în ceea ce priveşte relaţia pe care fiica sa o are cu bărbatul pe care ea îl iubeşte. În urmă cu ceva timp, Iulia Albu a povestit că Mikaela şi iubitul ei se înţeleg foarte bine.

„Cred în căsătorie. Mi se pare că o familie există atunci când copilul are doi părinţi care sunt căsătoriţi. Pentru mine cel mai important lucru este Mikaela şi binele ei. Astăzi, ea are o viaţă echilibrată şi este foarte ataşată de iubitul meu, iar asta e un lucru minunat”, a explicat vedeta, pentru OK! Magazine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest