La vârsta a treia, dar tot DIVE! Cum au făcut senzație, la mall, Corina Chiriac și Stela Enache

+5 click pentru
galerie

Doamnele muzicii ușoare românești, Corina Chiriac și Stela Enache, au decis că este cazul să petreacă o seară ca douyă dive. Așa că, îmbrăcate la patru ace, cele două au dat o raită pe la mall, răsfățându-se pe acolo așa cum doar cei ”de modă veche” pot să o facă.

Cum orice plimbare trebuie să înceapă cu o conversație de calitate, Corina Chiriac, alături de Stela Enache, s-a așezat la mese unui băruleț cochet de la mall, loc în care și-au comandat câte o cafeluță și, evident, fiind ora potrivită (după 17.00), un ceai. Iar cu ceștile în față, cele două au avut, cu siguranță, o discuție extrem de interesantă, ele vorbind, fără să se oprească vreo clipă, câteva zeci de minute, povestindu-și câte-n lună și-n stele.

Apoi, cum în spațiile închise nu mai este permis fumatul, cele două și-au luat blănurile pe ele și au ieșit... la plimbare până în fața mall-ului. Loc în care, continuându-și discuția, au petrecut vreme de două țigări (sudate, de fiecare), iar apoi s-au întors în mall. Urma ”tura de shoping”. Care adurat ore bune, mai ales că fiecare dintre cele două doamne a vrut să ”inspecteze” magazinele de fițe în amănunt, ele părând a fi în pas cu moda, putând, ambele, haine care dovedesc bunul gust exemplar.

Au început cu unul de genți și pantofi, loc în care Stela Enache a și probat câteva perechi, iar apoi au mers printre boutiqurile de haine, uitându-se atent la fiecare amănunt, fie legat de țesătură, fie legat de cusătură...


Fără să pară vreun moment epuizate de vizitatul magazinelor, chiar dacă niciuna nu mai este chiar la prima tinerețe, cele două au simțit nevoia să se mai răsfețe cu câte o țigară, așa că au repetat ”figura” de după cafeluțe, întorcându-se la cumprături cu forțe proaspete, pregătită pentru a mai da o raită printre vitrinele magazinelor pentru a admira ce lucruri mai pot fi cumpărate...

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro