Laura Cosoi, gest incalificabil! Cum a fost surprinsă vedeta graviduță de paparazzii Spynews.ro / Video

+2 click pentru
galerie

Laura Cosoi trece, în această perioadă, prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Cu toate acestea, uneori, frumoasa graviduță reușește să aibă... supărări cât se poate de serioase, motiv pentru a face gesturi care sunt jenante pentru statutul ei de vedetă.

Mai exact, zilele trecute, paparazii Spynews.ro au surprins-o pe Laura Cosoi în ipostaze cel puțin jenante pentru o vedetă de calibrul ei. Astfel, după ce a fost la o benzinărie din București, blondina care așteaptă să devină mamă a mai avut de stat în mașină. Și, cum se plictisea, cum probabil nu avea chef să butoneze telefonul pe diversele site-uri de socializare pe care este foarte activă și cum avea și un mic ”deranj” și în năsuc, a decis să rezolve situația. Și, cu simț de răspundere, a început să sondeze în nasul ei delicat, reușind, după eforturi fenomenale să scoată, pe bucăți, lucrul care o deranja. Și, evident, l-a transformat, drept răzbunare, în biluțe pe care, cu lejeritate, le-a aruncat pe unde a apucat...
E adevărat, în această perioadă, orice asemenea deranj o poate influența negativ în starea ei de zi cu zi, așa că, probabil, procedeele mai puțin ortodoxe pe care le-a aplicat sunt... de înțeles...
Laura Cosoi este însărcinată
Laura Cosoi s-au bucurat din plin de primul trimestru de sarcină. Nu a avut dureri, stare de greaţă sau oboseală şi a putut să îşi continue activităţile aşa cum le făcea şi până acum.


"Nu am avut niciun fel de simptome ciudate, nici gând de pofte, greţuri sau stări de oboseală! Mi s-a părut chiar ciudat, însă experienţa mea de viitoare mamă aşa a fost – în primul trimestru propriu-zis nici nu am simţit că sunt însărcinată.  (...) A fost însă şi un dezavantaj, acela că nu prea avea informaţii despre bebeluşul nostru. Situaţia s-a remediat odată cu primele seturi de analize. Am făcut în primul rand ecografia de confirmare a sarcinii şi analize de sânge", a spus Laura Cosoi. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro