Imagini...interzise! Şi la propriu, şi la figurat! Îmbrăcată periculos de sexy, Lidia Buble a uitat de Codul Rutier. VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

În urmă cu o lună, de ziua ei de naştere, Lidia Buble a primit cel mai spectaculos cadou de la iubitul Răzvan Simion: maşina visulor ei! Zi de zi, vedeta se urcă la volan şi merge dintr-un loc în altul pentru a-şi rezolva treburile. Pentru că viaţa de artistă nu e uşoară şi graba e mare, iată că, din când în când, chiar şi Lidia Buble mai uită de Codul Rutier!

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Lidia Buble la volanul bolidului mult visat. În graba de a ajunge la salon, îndrăgita artistă a intrat pe o stradă cu accesul interzis. Nu spunem degeaba că imaginile sunt de infarct şi la propriu, şi la figurat! Îmbrăcată cu o pereche de blugi scurţi şi un tricou mulat, negru, Lidia Buble a atras atenţia tuturor.

Astfel, cine a văzut-o încălcând legea a uitat de acest lucru imediat ce i-a observat trupul parcă perfect sculptat. 

Cât vedeta se află în salon, un bărbat se urcă la volanul bolidului de lux şi o lasă de unde, ulterior, blondina pleacă spre următoarea destinaţie. Desigur, nu pleacă oricum, ci cu o atitudine demnă de o femeie de succes.

Răzvan Simion, bărbatul pentru faţă de care Lidia Buble are cele mai puternice sentimente, are de ce să fie mândru. Artista e o femeie la care, cu siguranţă, mulţi reprezentanţi ai sexului tare visează.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro