Arma ascunsă a lui Liviu Vârciu. Cum a convins-o pe Anda Călin să se întoarcă în braţele lui! / VIDEO PAPARAZZI

+6 click pentru
galerie

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz, dar chiar şi aşa, el are ochi doar pentru o singură femeie. Mama fetiţei sale este cea care i-a furat inima şi care l-a făcut să nu se mai gândească la altcineva.

Liviu Vârciu şi Anda Călin au fost separaţi o perioadă, însă simpaticul actor şi-a dat seama că nu poate trăi fără cea care i-a adus pe lume o minunăţie de fetiţă. Astfel că Liviu Vârciu a stat bine şi s-a gândit cum să o recucerească pe Anda. Planul i-a mers de minune, iar noi avem dovada.

Paparazii Spynews au fost pe fază şi au surprins totul, iar noi vă oferim detalii de senzaţie. Ei bine, dacă toată lumea se gândea că Liviu Vârciu îş va impresiona iubita cu ieşiri în cluburi sau la shopping, lucrurile nu stau de loc aşa. Liviu Vârciu are o armă secretă cu ajutorul căreia a convins-o pe Anda să se întoarcă în braţele lui. 

Aşa cum spuneam, paparazzii Spynews l-au surprins pe Liviu Vârciu în fapt. Îndrăgitul artist a decis să se facă băiat de casă, să cam rărească drumurile în club şi a ajuns să ia drumul librăriilor. Da, aţi auzit bine. Liviu Vârciu a fost surprins în timp ce şi-a scos iubita în mall, însă nu la shopping de haine, ci de... cărţi.

CITESTE SI: Liviu Vârciu, despre presupusa împăcare cu mama fetiţei sale: "Ea e familia mea". VIDEO

Cei doi s-au plimbat o bună bucată de vreme prin librărie, au răsfoit cărţi şi s-au bucurat de experienţa trăită în paradisul litarar.

Astfel, nu putem decât să spunem că Liviu Vârciu a fost extrem de inspirat în momentul în care şi-a invitat iubita în librărie pentru că amândoi păreau că se simt excelent printre rafturile ticsite cu cărţi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro