Lucian Mândruţă şi fiul său cel mare, ieşeală ca băieţii! Super-surprizele de care puştiul a avut parte

+4 click pentru
galerie

Cunoscut ca un om ocupat cu afacerile, Lucian Mândruţă nu i-a uitat pe cei dragi de Sărbători. Fostul prezentator tv şi-a făcut timp petru copiii săi. Recent, celebrul bărbat a oferit cele mai tari momente.

Mândruţă a decis că este vremea pentru o ieşeală ca între bărbaţi. Astfel, l-a luat pe Mihai, băiatul său cel mare, şi l-a scos la mall. Cei doi au colindat magazinele în lung şi în lat. Puştiul nu a avut de ce să regrete faptul că a ieşit în oraş împreună cu părintele său. Mihai a primit o groază de cadouri şi a plecat din centrul comercial cu zâmbetul pe buze.

Pieton de lux

În luna noiembrie, Lucian Mândruţă, probabil cel mai vizibil român din rețelele de socializare, a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile. Bărbatul nu s-a ascuns şi a anunţat acest lucru pe contul său de socializare. Paparazzii Sypnews.ro i-au luat urma şi l-au surprins în timp ce se plimba pe străzile din Bucureşti. Neobişnuit cu această postură, Mândruţă a stat numai cu telefonul în mână, fără să dea nicio atenție traficului. Mai exact, preocupat din cale afară de ceea ce se întâmplă pe Facebook, Twitter sau cine știe ce altă rețea de socializare pe care este extrem de activ, fostul prezentator tv a ignorat cu desăvârșirte faptul că, la un moment dat, a traversat o străduță. E adevărat, era una mică, îngustă, care, probabil, nu este extrem de circulată, dar, la cât era de ”atent”, probabil că nu ar fi observat că vine un ditamai trenul, d-apăi să se mai asigure dacă vine vreo mașină care poate să îi facă vreun ”pocinog”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro