Ea este noua distracţie a unui fost fotbalist al Stelei. Au ajuns să petreacă tot timpul împreună / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

A fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei şi a ştiut cum să se facă iubit de români. Ei bine, iată că acum, când momentan nu are echipă, fotbalistul a decis să-şi îndrepte atenţia asupra unei noi pasiuni.

Lukasz Szukala, pentru că despre el este vorba, are o nouă distracţie, căreia îi acordă foarte mult timp: plimbarea cu trotineta electrică. În ultimul timp, acest mijloc de transport a devenit foarte popular printre locuitorii Capitalei, pentru că este util şi rapid, astfel că nici Lukasz Szukala nu face excepţie de la regulă. Fostul fotbalist al echipei patronată de Gigi Becali petrece tot mai mult timp prin Bucureşti, astfel că îmbină utilul cu plăcutul.

Astfel, paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, au fost cu ochii pe el, zilelle trecute, atunci când l-au surprins la o tură cu trotineta prin oraş. Degajat, fără niciun stres, Lukasz Szukala părea că se simte foarte bine şi chiar că trotineta îi era cea mai bună prietenă. Acesta a ajuns la un local de fiţe din Bucureşti şi s-a relaxat alături de un bun prieten, aşa cum veţi putea vedea în continuare, în imaginile surprinse de paparazii Spynews.

Lukasz Szukala, relaţie de ani buni cu frumoasa Raluca

Lukasz Szukala se iubeşte de mult timp, încă de pe vremea când juca la Steaua, cu Raluca Hogyes, o brunetă sexy, fostă prezentatoare. Relaţia lor a început cu dreptul, astfel că în momentul în care s-a transferat de la Steaua, Raluca nu a avut nicio reţinere să renunţe la postul de prezentatoare pentru a-i fi alături bărbatului pe care îl iubeşte.

FCSB l-a făcut mare pe Lukasz Szukala

Lukasz Szukala a fost legitimat la FCSB între 2012 şi 2015. În acea perioadă, fundaşul central a bifat prima selecţie pentru echipa naţională a Poloniei. Acest lucru s-a întâmplat în august 2013, într-un amical cu Danemarca.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro