Mădălina Ghenea, apariție de senzație! Alături de iubitul MULTIMILIONAR, bruneta a făcut senzație

+4 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea reușește să impresioneze cu fiecare apariție a ei. Iar pentru asta, nici nu are nevoie să renunțe la haine, ea fiind, zilele trecute, surprinsă într-unul dintre magazinele din Nordul Capitalei, alături de logodnicul ei, reușind să ”fure” toate privirile celor din jur.

Purtând o blană de multe, multe mii de euro – sufieciente pentru ca un om obișnuit să se bucure de o mașină nou-nouță – Mădălina Ghenea l-a însoțit pe Matei Stratan, multimilionarul cu care se iubește, la o sesiune de cumpărături. Cu o mină plictisită, fotomodelul care își purta hainele de zeci de mii de euro și accesoriile cel puțin la fel de scumpe, părea să fie nerăbdătoare să plece de la casa la care Matei plătea produsele cumpărate, gândindu-se, probabil, că apoi va avea bucuria să fie plimbată puțin și pe la mall-ul de lângă, să mai admire și ea vreo gentuță, vreo bluziță.


Evident, cât timp l-a așteptat pe Matei, Mădălina nu a scos niciun cuvânt, citind însă una dintre broșurile pe care pusese mâna, mulțumindu-se totodată să defileze în jurul iubitului ei ca pe podiumul de modă, asigurându-se că toată lume o vede lângă el. Nu de altceva, dar trebuie să îl păzească bine, el fiind, probabil, o ”pradă” pentru oricare dintre fetele de oraș. Totuși, el are o avere în valoare de 300 milioane de euro, semn că își permite să o răsfețe pe olteancă așa cum știe mai bine. Atunci când nu sunt în vacanțe cât mai romantice sub soarele Toscanei, în vila familei Stratan evaluată la doar 7 milioane de euro, cei doi porumbei se bucură pe plaiuri mioritice de vila din bulevardul Dacia estimată neoficial la 10 milioane de euro, conform Antena Stars.
Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1988, în Slatina şi a devenit cunoscută prin prisma meseriei de model. De-a lungul timpului, Ghenea a avut relaţii cu staruri precum Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Marco Borriello, Michael Fassbender. Mădălina Ghenea este o actriță română, care și-a început cariera ca fotomodel. Românca e stabilită în Italia, iar, în prezent are o relaţie frumoasă cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iaşi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro