Mai ceva ca „Wonder Woman”! Aşa împacă Sanda Ladoşi rolul de mamă cu serviciul! / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Sanda Ladoşi ştie cum să le împace pe toate! Sub privirile Paparazzilor Spynews.ro, cântăreaţa a demonstrat că poate fi considerată „Wonder Woman de România”. I-a fost alături fiicei într-un moment important, dar nu a uitat de serviciu. E loc pentru toate, dacă le gestionezi ca Sanda Ladoşi!

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Sanda Ladoşi într-o ipostază de zile mari! Mai elegantă ca niciodată, artista i-a fost alături fiicei sale şi unei alte fetiţe, cel mai probabil prietenă a fiicei, într-un moment important: la un concurs de dans. Mai întâi, cele trei au fost surprinse, într-o mulţime de copii şi părinţi.

Îmbrăcată cu o blăniţă, o pereche de colanţi mulaţi şi nişte cizme lungi, Sanda Ladoşi a făcut furori. Dacă ar fi model, s-ar descurca de minune! Nu spunem asta degeaba, ci pentru că a defilat printre ceilalţi oameni prezenţi la eveniment, ca şi cum ar fi! 

S-au oprit la un stand de mâncare, unde cântăreaţa a cotrobăit preţ de câteva secunde bune în geană, în căutare de... cash. Misiune îndeplinită! Şi nu aşa s-a terminat totul... Până aici, pentru rolul de mamă, nota 10!

Cât Sanda Ladoşi căuta în poşetă, în peisaj a apărut nimeni altul decât Bogdan Staneovici, directorul Circului de Stat, persoana alături de care Sanda Ladoşi conduce instituţia. Astfel, vedem cum e să gestionezi şi serviciul şi... treaba de mămică. 

Au ieşit împreună din clădirea în care a avut loc concursul de dans, s-au uitat la afişe şi au mai schimbat câteva vorbe, posibil despre ce mai au de făcut în următoarea perioadă. 

De altfel, în trecut, Sanda Ladoşi a declarat că nu mai are timp suficient şi pentru copiii săi de când este implicată şi în proiectul Circului de Stat. Aşa că, o înţelegem!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro