Mamă vitregă sau cea mai bună prietenă? Cum îşi face de cap Roxana Dobre cu Betty şi soţul ei, când Florin Salam nu e prin preajmă / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Mamă vitregă sau cea mai bună prietenă? Cum îşi face de cap Roxana Dobre cu Betty şi soţul ei, când Florin Salam nu e prin preajmă / VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

Când "Regele" nu e prin preajma, familia îşi face de cap! Roxana Dobre, alături de Betty şi soţul ei, Cătălin Vişănescu, au fost surprinşi de Paparazzii Spynews.ro într-o ipostază uimitoare! La ceas de seară, voia bună şi-a spus cuvântul!

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe soţia lui Florin Salam, Roxana Dobre, în compania fiicei manelistului, Betty, şi a lui Cătălin Vişănescu. Au luat masa într-un local de fiţe din Capitală, au fumat narghilea şi... asta nu e tot! 

Pare-se că Betty o consideră pe mama vitregă o bună prietenă! Cele două au stat una lângă alta şi, în timp ce fiica manelistului fuma din narghilea, privea cu atenţia ce îi arată Roxana Dobre, pe telefon. Au urmat lungi discuţii, băuturi rafinate şi o masă pe măsură. 

Ai crede că sunt cele mai bune prietene, nu mamă şi fiică vitregă.

După ce întâlnirea a luat sfârşit, s-au îmbrăţişat în parcare, iar Roxana Dobre a urcat la volanul autoturismului lui Dani Stoian, fiul lui Florin Salam. Desigur, un bolid de lux. Familia "Regelui" nu se încurcă cu orice!

Imaginile surprinse de Paparazzii Spynews.ro reprezintă dovada faptului că relaţia dintre cele mai importante femei din viaţa lui Florin Salam este una bună. 

Ce făcea "Regele" în acest timp? Ei bine, cine ştie?! Poate rămăsese bonă pentru copii! Oricum ar fi, cu siguranţă se bucură de conexiunea dintre fiica sa şi Roxana Dobre. 

Betty Stoian, comparată cu Roxana Dobre de admiratori

O fi relaţia dintre ele una bună, dar de-a lungul timpului, când Betty Stoian a fost comparată de fani cu Roxana Dobre, fiica manelistului a răbufnit! Nu puţini au fost cei care au spus că cele două seamănă izbitor de mult! 

În urmă cu ceva timp, Betty a primit la o fotografie "scoasă de la naftalină" comentariul: „Îţi stătea bine aşa la păr. Aşa cum eşti acum şi cu machiaj semeni cu soţia tatălui tau şi nu e de bine”.

La scurt timp, a venit şi reacţia! "Sper că eşti conştient/ă că nu mai suntem în 2015 🙂. În fiecare an se mai schimbă moda", a explicat Betty Stoian.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro