Marcel Toader a ajuns la capela Bellu. Maximilian, nedezlipit de sicriul tatălui său. VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader a ajuns la capela Bellu. Maximilian, nedezlipit de sicriul tatălui său. VIDEO PAPARAZZI © arhivă

În urmă cu doar câteva momente, Marcel Toader a ajuns la capela cimitirului Bellu, iar fiul său, Maximilian este nedezlipit de sicriul tatălui său. Toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit pe Marcel Toader sunt așteptați azi pentru a-și lua rămas bun de la regretatul afacerist.

Marcel Toader a ajuns, în urmă cu câteva momente, la capela cimitirului Bellu, acolo unde apropiații săi sunt așteptați pentru a-și lua rămas bun de la el. Îmbrăcat în haine de doliu și extrem de trist, fiul afaceristului, Maximilian Toader este nedezlipit de sicriul tatălui său și se ocupă de tot ceea ce trebuie pentru ca tatăl său să aibă parte de o înmormântare ca la carte. 

Paparazzii spynews.ro au surprins imagini cu mașina mortuară în momentul în care aceasta a ajuns la capela cimitirului Bellu. De asemeena, au fost aduse numeroase coroane de flori, dar și crucea lui Marcel Toader. 

Marcel Toader a murit

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro