Margherita de la Clejani, întâlnire la ceas de seară! Simona Traşcă va înnebuni când va vedea imaginile ASTEA

Ba are un iubit, ba nu are! Viaţa personală a Margheritei de la Clejani este una destul de incertă, artista fiind destul de rezervată în declaraţii pe acest subiect. Oricât de mult ar încerca să ţină totul ascuns, adevărul a ieşit la iveală, iar Marga pare să fi pus ochii pe un tânăr, obişnuit cu lumina reflectoarelor.


Şi-a dorit foarte tare şi iată că a reuşit! Margherita de la Clejani a fost surprinsă în urmă cu câteva zile în compania unui tânăr, nimeni altul decât fostul iubit al Simonei Traşcă, libanezul Peter. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Margherita în timp ce se afla la o terasă de fiţe din Capitală, cu Peter, cei doi fiind extrem de relaxaţi, unul în compania celuilalt.


Chiar dacă au încercat să aibă o întâlnire secretă, alegând o oră cât mai târzie în noapte pentru a se afişa, buna dispoziţie pe care amândoi au afişat-o nu a putu fi trecută prea uşor cu vederea. Dacă Peter a ales o ţinută cât se poate de lejeră, şi anume o cămaşă şi o pereche de blugi, Margherita a asortat ţinutei o pălărie, încercând parcă să se ascundă.


Dacă relaţia dintre ei va fi una de durată, şi fostul iubit al Simonei Traşcă va reuşi să îi cucerească definitiv inima Margheritei, prietenia celor două se va destrăma, prietenie care oricum va avea de suferit, în momentul în care Simona va vedea imaginile cu Margherita şi Peter.

Citeşte şi:

VIDEO / Confruntare directă! Irina Loghin şi Fuego vin la "Te cunosc de undeva" ca să vadă cum sunt imitaţi de Margherita şi Viorica de la Clejani

Margherita de la Clejani, cu sânii la vedere pe site-urile de socializare! Bărbaţii nu şi-au mai luat ochii de la "balcoanele" ei

VIDEO / Carmen Minune a fost prădată în plină stradă! "Iubitul" ei s-a confruntat cu hoţul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro