Marica la distracție, soția la muncă! Video paparazzi

+10 click pentru
galerie

Ciprian Marica a plecat, de câteva zile, în Austria, pentru a se distra pe pârtiile de acolo. Dar, spre surpriza tuturor, el a plecat singur, fără frumoasa lui parteneră de viață și fără minunatul copil pe care îl au împreună.

Și, cu Ciprian Marica plecat, Ioana, frumoasa soție a acestuia a decis să își ocupe și ea timpul cum poate mai bine. Așa că, alături de fiul lor, ea a mers la mall, pentru câteva ore în care să îi ofere distracție micuțului, iar ea să muncească. pentru că, deși, cu siguranță, fiul lui Marica s-a distrat de minune, ioana nu a avut nicio clipă de respiro. Iar paparazii Spynews.ro au surprins-o în timp ce se dădea peste cap pentru a-i face micuțului pe plac. Întâi, cei doi s-au jucat cu unul dintre automatele de acolo, fermecat, cu siguranță, de luminițele de acolo. Și, timp de minute bune, chiar dacă se vedea clar că deja o dureau brațele, Ioana l-a lăsat pe micuț să apese pe butoanele verzi de acolo până s-a plictisit.
Apoi, cu vizita la mall terminată, Ioana și fiul lui Marica au plecat spre bolidul partenerei de viață a lui Ciprian Marica,. Dar până să ajungă acolo, micuțul s-a dovedit extrem de interesat de lucrurile aflate pe tavanul parcării, așa că soția fostului fotbalist i-a satisfăcut plăcerea și, cu greu, l-a ridicat pe băiețel pentru a atinge obiectele de care, așa cum e și normal la vârsta lui, era extrem de interesat. Într-un final, au ajuns la mașină, iar după ce l-a așezat comod în scaunul special pentru copii, Ioana și-a permis câteva minute de relaxare. Așa că, zâmbindu-i așa cum doar o mamă o poate face copilului ei, frumoasa soție a lui Marica, l-a pozat pe fiul lor și , probabil a deschis o convorbire cu fostul atacant, ea petrecând acolo mi nute bune, râzând fericită și arătându-i acestuia tot felul de imagini cu ”năzdrăvanul” lor.

Ciprian Marica are un băiat
Ciprian Marica, pe numele din buletin Ciprian Andrei Marica, s-a născut pe 2 octombrie 1985, în București. El este un fotbalist român retras din activitate, care a evoluat pe postul de atacant. Marica a jucat și 71 de meciuri pentru echipa națională, pentru care a evoluat între anii 2003 și 2014 și pentru care a marcat 25 de goluri. Fostul sportiv a devenit tătic pentru prima dată la începutul lunii noiembrie 2016. Cea care i-a dăruit un băieţel e partenera lui de viață, Ioana.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro