VIDEO EXCLUSIV / Primele imagini cu Matteo Politi, după ce a încercat să fugă din țară. Medicul impostor a fost adus acum la Secţia 4

Primele imagini cu Matteo Politi, după ce a încercat să fugă din țară. Medicul impostor a fost adus acum la Secţia 4 © spynews.ro

În urmă cu scurt timp, Matteo Politi, „medicul cu 8 clase” care a revoltat întreaga Românie a ajuns la secția de poliție din Sectorul 4 al Capitalei. Alături de acesta s-a prezentat și avocatul său, Ciprian Nastasiu.

După ce a încercat să fugă din țară cu trenul, „medicul cu 8 clase” Matteo Politi a fost reținut de către autorități. În urmă cu scurt timp, acesta a ajuns la secția de Poliție din Sectorul 4, iar www.spynews.ro a intrat în posesia imaginilor exclusive cu medicul impostor. Paparazzii noștri vigilenți au fost pe urmele lui și vă prezentăm, în exclusivitate, imaginile momentului cu Matteo Politi!

Matteo Politi, medicul cunoscut drept Matthew Mode, care opera în România fără a avea studii medicale, a fost depistat de polițiști, miercuri dimineață. „Medicul cu 8 clase”, așa cum i se spune, se afla într-un tren îndreptat spre Budapesta. A arătat un paşaport italian, iar după ce a fost verificat a fost reţinut deoarece fusese emis mandat de aducere pe numele lui. 

Acum, Matteo Politi a fost adus la secţia 4 a Poliţiei. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro