Durere de nedescris! Maximilian a ajuns la IML pentru a ridica trupul neînsufleţit al lui Marcel Toader / VIDEO PAPARAZZI

Durere de nedescris! Maximilian a ajuns la IML pentru a ridica trupul neînsufleţit al lui Marcel Toader / VIDEO PAPARAZZI © Captură video

Durere de nedescris pentru Maximilian Toader! Tânărul a ajuns luni dimineaţă la IML pentru a ridica trupul neînsufleţit al tatăl lui, Marcel Toader, care a murit sâmbătă. 

Vizibil afectat de pierderea tatălui, Maximilian Toader a apărut îmbrăcat foarte elegant, tot în culoarea negru. Tristeţea i se citeşte pe chip. Chiar şi aşa, tânărul dă dovadă de multă putere şi are grijă să se ocupe de toate cele necesare înmormântării tatălui său. A vorbit mult la telefon, semn că se asigură că totul este pus la punct. 

Maximilian Toader a anunţat că astăzi, între orele 13 şi 14 oamenii pot merge pentru a-şi lua adio de la Marcel Toader la capela de la cimitirul Bellu. Ulterior acesta va fi dus în Constanţa, acolo unde va avea loc înmormântarea, miercuri, în satul Cumpăna.

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro