VIDEO EXCLUSIV. Cele mai importante femei din viaţa lui Mihai Constantinescu, sfâşiate de durere. Cum au fost surprinse langă sicriu

+2 click pentru
galerie

VIDEO EXCLUSIV. Cele mai importante femei din viaţa lui Mihai Constantinescu, sfâşiate de durere. Cum au fost surprinse langă sicriu © spynews.ro

Moartea lui Mihai Constantinescu a lăsat durere în sufletele tuturor celor care l-ai iubit. Cele mai apropiate persoane din viaţa artistului, de altfel cele care i-au şi fost alături în ultimele clipe de viaţă sunt fosta soţie, Mihaela şi Simona Secrier.

Miercuri, 30 octombrie, în ziua în care trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu a fost depus la biserica Sfânta Parascheva din Capitală, s-au adunat zeci de oameni pentru a-i aduce un ultim omagiu marelui artist al generaţiei de aur. 

Simona Secrier, soţia artistului, dar şi fosta soţie, Mihaela, au fost răvăşite de durere! La priveghi, au stat alături una de cealaltă şi s-au rugat pentru sufletul lui. Preţ de minute bune, nu s-au mişcat de lângă sicriul lui Mihai Constantinescu, au plâns, s-au luat de braţ şi au răspuns celor care, printre lacrimi, au spus "Condoleanţe!". Paparazzii Spynews.ro au surprins cele mai dureroase momente pentru cele două femei din viaţa marelui artist.

Apoi, pentru o clipă, cele două s-au despărţit. Mihaela Constantinescu s-a apropiat mai mult de sicriu alături de o altă persoană apropiată pentru a-l privi din nou pe bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult. În acelaşi timp, soţia sa, Simona Secrier, a decis să acorde puţină atenţie şi celorlalţi oameni veniţi la priveghi, cu care şi-a împărtăşit gândurile.

Vă reamintim că marţi, 29 octombrie, Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă la Spitalul Floreasca după ce a petrecut mai bine de cinci acolo, în comă. Marele artist a murit în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest