VIDEO / Mihai Mărgineanu, sub papuc! Artistul nu iese sub nicio formă din cuvântul soţiei lui!

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi, versurile pieselor lui ajungând cu uşurinţă la sufletul fanilor săi. Pe lângă succesul în carieră, Artistul are şi o familie extrem de frumoasă, în care se pare că cea care cântă este găina şi nu cocoşul.

Artistul a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se afla la cumpărături într-un mall din Capitală, împreună cu soţia lui Andreea. Cei doi au ales să dea mai întâi o tură a magazinelor, timp în care au savurat câte o îngheţată.


Cu îngheţata terminată, Mihai şi Andreea Mărgineanu s-au decis că este timpul să rezolve şi problemele pentru care veniseră de fapt în centrul comercial, astfel că soţia artistului s-a dus direct la magazinul unde se copiază chei, unde a stat îndelung de vorbă cu vânzătorul.


După ce a terminat discuţia, Andreea s-a îndreptat direct către hipermarket, unde s-a plimbat printre rafturile magazinului, împreună cu soţul ei. Chiar dacă se aflau la raionul de articole auto, Mihai nu a luat nicio decizie fără a se consulta cu soţia lui, aşteptând de fiecare dată să aibă o reacţie din partea ei. Femeia nu părea prea interesată de aceste lucruri, exprimându-şi dezacordul pentru orice îi arăta Mihai.

Citeşte şi:

Ce transformare! Uite cum arăta Elena Gheorghe la 18 ani! Îţi place de vedetă?

Să fie el motivul pentru care Renata a ajuns cu ochiul vânăt în emisiune şi s-a despărţit de Leo?

O ia pe urmele Biancăi Drăguşanu? Iulia Vântur s-a umplut de vânătăi pe picioare!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro