Momente sfâșietoare la priveghiul lui Mihai Constantinescu! Mirabela Dauer, în lacrimi lângă sicriul bunului ei prieten. VIDEO PAPARAZZI

Momente sfâșietoare la priveghiul lui Mihai Constantinescu! Mirabela Dauer, în lacrimi lângă sicriul bunului ei prieten. VIDEO PAPARAZZI © Spynews

Sunt momente grele pentru toți cei care l-au iubit și apreciat pe Mihai Constantinescu. Trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost depus la Biserica Sfânta Parascheva din București, acolo unde oamenii au mers pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Printre aceștia se numără și buna lui prietenă, Mirabela Dauer, care a fost prezentă în această seară la priveghiul artistului. Cântăreața nu a plecat de lângă sicriu, a plâns și a încercat să îi mai aline suferința soției artistului, care trece prin momente extraordinar de grele. Mirabela Dauer a făcut un gest sfâșietor ieri, după ce a aflat că prietenul ei de-o viață s-a stins din viață, la 73 de ani. 

Artista a postat o fotografie cu Mihai Constantinescu, alb negru, ce îl înfățișa pe artist făcând ceea ce i-a plăcut cel mai mult: să cânte în fața oamenilor și să îi încânte cu energia lui debordantă. „Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Mirabela Dauer, pe Facebook. 

Mihai Constantinescu a vorbit despre viața de Apoi

În urmă cu aproximativ trei ani, Mihai Constantinescu a oferit un interviu la Antena Stars, acolo unde, printre altele, a vorbit și despre ce crede el că înseamnă viața de Apoi, dar mai ales despre ce se întâmplă cu oamenii după ce trec în neființă. 

"De ce să mă gândesc la moarte? Este, dacă ne luăm, după vorba că ne e frică de veșnicie. Sunt multe teorii despre moartea clinică, despre cum au plecat pe acel tunel de lumină, după care s-au întors. Cei care nu s-au întors n-au avut de povestit nimic, cei care s-au întors au spus, da. Sau probabil asta este o activitate finală a creierului. Sunt convins că suntem niște ființe speciale în care există materia și spiritul.Pentru mine spiritul și sufletul nu se confundă, suntem partea spirituală și cea materială. E normal ca atunci când plecăm și se strică partea materială, spiritul să se degajeze și să meargă de unde a venit. În funcție de cum suntem noi ca oameni venim din zone diferite, mai bune sau mai rele.", a declarat Mihai Constantinescu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro